Havada aniden şiddetlice çakmaya başladı, yer yerinden oynadı... Türkiye'den izleyenler bile korktu

Çin çekildiği iddia edilen video izleyenleri de çekenleri de dehşete düşürdü. Havada duran bir varlığın, bulunduğu noktada çakan şimşeklerin görüntüsü büyük merak uyandırdı.

Sosyal medyada paylaşılan video izleyenleri hayrete düşürdü. Görüntülerde, uzak bir mesafeden çekildiği için ne olduğu anlaşılamayan varlığın havada durduğu ve şimşeklerin varlığın olduğu noktada çaktığı görülüyor. Çin'de çekildiği öne sürülen videoyu, çeken kişi ve yanındaki kişiler dehşet çığlıkları atarak havada duran şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyor. 

Havada aniden şiddetlice çakmaya başladı, yer yerinden oynadı... Türkiye'den izleyenler bile korktu - Resim : 1

KISA ZAMANDA MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler herkesin aklını karıştırdı. Henüz resmi bir açıklama gelmeyen videonun kurgu mu yoksa gerçek mi olduğu bilinmiyor. Ancak video kısa zamanda milyonlarca kez izlendi ve sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Korkunç görüntülerin kurgu olduğunu düşündükleri için paylaşımı tiye alan kullanıcılar, "Dikkatli bakınca Thor olduğunu gördük. Arada bir Valhalladan çıkar dünyaya gelir. Bir iki şimşek gökgürültüsü yapar gider." , "Çok amatörce bir şey" şeklinde yorumlarda bulundu. 

Havada aniden şiddetlice çakmaya başladı, yer yerinden oynadı... Türkiye'den izleyenler bile korktu - Resim : 2