Havaların ısınmasıyla birlikte sayıları giderek artmaya başlamıştı. Yiyecek bulamayınca artık birbirlerini yemeye başladılar

Havaların ısınmasıyla birlikte sayılarının giderek arttığı biliniyordu. Yiyecek ararken sık sık görülen yılanlar bu defa ilginç bir şekilde görüldü. Hindistan'ın Maisur kentinde meydana gelen olay, görenleri şaşkına çevirirken herkes hemen cep telefonlarına sarıldı. Nadir karşılaşmada bir kobranın pitonu yuttuğu anlar kayda alındı. Kobra, koca pitonu saniyeler içinde midesine indirmeyi başardı.

Hava sıcaklarının dünya genelinde artmasıyla birlikte artan yılan popülasyonları dikkat çekmeye devam ediyor. Yiyecek arayan yılanlar sık sık insanlarla karşılaşırken bu defa bir yılan kendi türünden olan bir başkasını mideye indirdi. Hindistan'ın Maisur kentinde, çevredekilerin cep telefonu kameralarına yakalanan nadir bir karşılaşmada, bir yılan başka bir yılanı saniyeler içinde yuttu. Bunu yapan yılan bir kobraydı ve bir pitonu yuttu. 

KOBRALAR ÇILDIRDI

Başka bir olayda, JP Nagar yakınlarında bir kobranın terlik yuttuğu görüldü. Üçüncü olayda, Maisur'un Daddahalli'sinin yakınında bir yılan bir kumaş parçası yuttu.