Havalimanında kafasını yukarı kaldıran yolcular, kaçak bir yolcunun direklerde gezdiğini görünce şaşkınlık içinde hemen görevlilere haber verdi

Havalimanında kafasını yukarı kaldıran yolcular, kaçak bir yolcunun direklerde gezdiğini görünce şaşkınlık içinde hemen görevlilere haber verdi. Havalimanının direklerinde gezen minik maymunu görenlerin ağızları açık kaldı. Görevliler, asansör yardımıyla metrelerce yukarı tırmanarak maymunu vahşi yaşam görevlilerine teslim etti.

Malezya Havalimanları, Facebook'ta maymunu Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı'nın 1. Terminali'ndeki bir pencere desteğine tırmanırken gösteren bir video yayınladı. Gönderide "Zavallı dostum! Tamamen bunalmış hissediyor olmalısın! Orada bekle" yazıyordu.

Havalimanında kafasını yukarı kaldıran yolcular, kaçak bir yolcunun direklerde gezdiğini görünce şaşkınlık içinde hemen görevlilere haber verdi - Resim : 1

MAYMUNU YAKALAMAK İÇİN ASANSÖR KULLANDILAR

Malezya Yarımadası Yaban Hayatı ve Ulusal Parklar Departmanından memurlar, maymunu kurtarmak için havaalanına çağrıldı. Bir takip gönderisi, kurtarıcıların maymunun tüneğine ulaşmak ve hayvanı yere ve binanın dışına geri getirmek için bir asansör kullandığını ortaya çıkardı. Paylaşımda, "Bu küçük adam artık güvenle ailesinin yanına gidebilir. Ne macera yaşamış olmalı." denildi.