Ümit Erdim'e eşinden izin çıkmadı!

'Hayat Bilgisi' dizisinde hayat verdiği 'Arif' karakteriyle tanınan, sürpriz bir kararla 2019 yılından itibaren pilotaj eğitimine başlayan Ümit Erdim, "Uçmayı çok seviyorum" derken, "En çok kiminle uçmak istersiniz?" sorusunu yanıtladı.

Ümit Erdim'e eşinden izin çıkmadı!

Ümit Erdim, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da görüntülendi. Alışverişe gelen 36 yaşındaki oyuncu, mağazaları dolaştıktan sonra yorgunluk kahvesi içmeyi de ihmal etmedi.

Uçuş eğitimlerine devam ettiğini söyleyen Erdim, "Her şey güzel gidiyor. Uçmayı çok seviyorum. En son Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile keyifli bir uçuş yaptık, ünlü isimleri konuk etmeye devam edeceğim" dedi.

"Eşimi ikna edemedim" 

"En çok kiminle uçmak istersiniz?" sorusuna ünlü oyuncu, "Kızım Ses ile uçmayı çok istiyorum ama henüz eşimi bu konuda ikna edemedim. Eğer izin çıkarsa çok heyecanlı bir uçuş gerçekleştireceğiz" cevabını verdi.

"Misafirlerim ağır" 

Aldığı eğitimin ardından pilot olan Ümit Erdin'in ilk yolcuları; geçtiğimiz yaz tatil için Fethiye'yi tercih eden ve birlikte tekne tatiline çıkan Oğuzhan Koç, Demet Özdemir, Çağrı Telkıvıran ve Aslı Bekiroğlu olmuştu.

Mutluluğunu sosyal medya hesabından ifade eden Erdim, "Bugün misafirlerim ağırdı. Göcek-Fethiye Sahilleri'ne yukarıdan mavi tur yaptık. Okulun ve kendi adıma çok teşekkür ederim. İlk yolcularım çok havalıydı" ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç ise Instagram'dan "Hep böyle güzel yolculuklarımız olsun. Çok teşekkür ederiz" mesajını paylaşmıştı.