Hayko Cepkin hayranının bebeği için konserinde ninni söyledi!

Hayko Cepkin'in konseri yüzünden bebeğini uyutamayacağını söyleyen bir dinleyicisi için konserde ninni söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdemli'ye bağlı Arpaçbahşiş sahilinde düzenlenen konserde Hayko Cepkin sahne aldı. Mersinli dinleyicileriyle buluşan Cepkin, konser öncesinde bir takipçisiyle sosyal medya üzerinden konuştu. Konser alanının evine çok yakın olduğu ve 11 aylık bir bebeğinin olduğunu söyleyen takipçisi Cepkin'e sitem etti. 

Konserin evinin önünde olduğunu öğrenen takipçisi şu sözlerle Cepkin'e sitem etti: "Haykocum seni de şarkıların da severim. 36 yıllık hayatımda tam bizim sitenin önüne gelmek için neden bu seneyi seçtin? Neden 8’de uyuması gereken 11aylık bebeğim varken? Peki ben bu çocuğu nasıl uyutacağım? Balkonda hep birlikte partileyeceğiz sanırım, bize de bekleriz..." 

"Eğer uyumayan çocuk varsa uyuturuz!"

Takipçisinin tatlı bir sitemine kayıtsız kalmayan Cepkin, konserde ninni söyledi. Sabahtan beri Twitter'dan şu evlerden bazı arkadaşlarla konuşuyoruz. Umarım çocukları uyuyabilmiştir." sözlerinin ardından esprili bir dille, "Eğer uyumayan çocuk varsa gelir uyuturuz. İsterseniz şu arkadaşlar için bir 'Dandini Dastana' söyleyelim." dedi ve ninni söyledi. 

Konserin ardından çocuğunu uyutamadığı için sitem eden takipçisine şu yanıtı verdi: "Ufaklık ne durumda? Dandini dandini de söyledik seyirciler ile birlikte. Umarım bir yanlışımız olmadı. Vaktinde çıktık, vaktinde indik. Lazer tuttuğum hangi balkondaydınız, denk geldi mi bilemedim. Sevgiler.." sözleriyle samimi dakikalar ortaya çıktı.