Hayranları yasta! Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu?

Magazin dünyasında örnek gösterilen çiftlerin başında yer alan Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci'den hayranlarını üzecek kötü haber geldi. İki çocuğuyla mutlu bir çekirdek aileye sahip olan çift açıklama yaptı. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu?

Hayranları yasta! Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu?

Örnek çiftler arasında yer alan Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci, 2015 yılında dünyaevine girmişti. Çiftin 8 senenin ardından boşanacakları iddia edilmişti. Peki, Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu?

Üçüncü evliliğini 2015 yılında Bülent Şakrak ile yapan Ceyda Düvenci'nin eski eşinden bir kızı var. Bülent Şakrak'tan da bir oğlu dünyaya gelen Düvenci, magazin camiasının en beğenilen çiftleri arasında yer alıyor. 4 kişilik bir çekirdek aileye sahip olan çiftin evliliği herkes tarafından beğeniliyordu.

Hayranları yasta! Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu? - Resim : 1

CEYDA DÜVENCİ İLE BÜLENT ŞAKRAK BOŞANIYOR MU?

8 yıılık evliliğin ardından çiftlerin boşacakları iddiası gündeme geldi. Bülent Şakrak, ayrılık iddialarına ilk kez net yanıt verdi. Takipçileri ünlü çiftin uzun süredir fotoğraf paylaşmamasından dolayı aralarında sorunlar olduğunu öne sürdü. 

Bülent Şakrak'tan ayrılık iddialarına yanıt geldi. Küçük Prens'in galasına katılan Şakrak aylardır Selimiye'de "Maviye Sürgün" dizisini çektiklerini söyledi. Boşanma iddiaları hakkında ise ünlü oyuncu " Instagram'da fotoğraf paylaşmıyoruz diye boşanıyor haberi yapılır mı? Allah aşkına yapmayın. Her şey yolunda... Herkes mutlu olsun" dedi.