Hayvan hakları savunucuları bu fotoğrafın ardından kıyameti kopardı. İsyan bayrağı çektiler. 250 tane hayvanı çürüyene kadar yan yana dizmişler

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde avladıkları 250 kazı, çürüyene kadar yan yana dizen ve başında fotoğraf çektiren şahıslar, hayvan hakları savunucularının tepkisiyle karşılaştı.

Hayvan hakları savunucuları bu fotoğrafın ardından kıyameti kopardı. İsyan bayrağı çektiler. 250 tane hayvanı çürüyene kadar yan yana dizmişler

Avcılık dünyadaki birçok ülkede tartışmalı bir alan olarak kalmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde son yaşanan bir olay ise hayvan hakları savunucuları açısından bardağı taşırdı. 

KAZ AVINA ÇIKTILAR, HEPSİNİ TEKER TEKER ÖLDÜRDÜLER

27 yaşındaki Carlos T. Ortiz ve diğer dokuz avcı, her ikisi de 1918 tarihli uluslararası Göçmen Kuş Anlaşması Yasası kapsamında korunan türler olan yüzlerce kar kazını ve ak alınlı kazı vurarak öldürdü. 

250 KAZI YAN YANA DİZİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Avcılar, sadece bu yaptıklarıyla da kalmadılar. Üstelik 250 tane kazı, çürümeye yüz tutarcasına yan yana dizdikten sonra bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler. İşte asıl bardağı taşıran hareket bu oldu. Hayvan hakları savunucularından avcılara yönelik çok büyük tepki geldi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Avcılar hakkında hızlıca bir soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturmanın ardından fotoğraftaki tüm kişilere 3 yıl boyunca avlanma yasağı konuldu. 

İşte tepki çeken o fotoğraf: 

Hayvan hakları savunucuları bu fotoğrafın ardından kıyameti kopardı. İsyan bayrağı çektiler. 250 tane hayvanı çürüyene kadar yan yana dizmişler - Resim : 1

*** Görüntüler çok hassas olmasından dolayı buzsuz bir şekilde yayına veremiyoruz.