Hayvanat bahçesi bakıcısı, kafesin yanına kadar geldi, metrelerce yüksek telin üzerinden onun yiyeceğini fırlattı. Atış kötü olunca kafesin içinden tepki geldi

Hayvanat bahçesi bakıcısı kafesin yanına kadar geldi. Metrelerce yükseklikte, aslanın bulunduğu bölgeyi ayıran tellerin üzerinden aslanın öğle yemeğini fırlatan bakıcı, aç gözlerle bekleyen aslanı vurdu. Yüksek tellerden atmak zorunda kalan kadın bakıcının kötü atışı, aslanı sinirlendirdi. Yiyeceği kafasına çarpıp yere düşünce arkasını döndü ve bakıcıya bir şeyler demek istiyormuş gibi baktı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Hayvanat bahçesinde öğle yemeği saati başlayınca, bakıcı kafesleri tek tek dolaşıp yiyecekleri dağıtmaya başladı. Ormanın kralı aslanın kafesinin yanına kadar geldi. Metrelerce yükseklikte, aslanın bulunduğu bölgeyi ayıran tellerin üzerinden aslanın öğle yemeğini fırlattı. Ancak bakıcı yiyeceği fırlatırken kötü bir atış yaptı.

"AYIP OLMUYOR MU?"

Orada aç gözlerle bekleyen aslanı kafasından vurdu. Yüksek tellerden atmak zorunda kalan kadın bakıcının kötü atışı, aslanı sinirlendirdi. Yiyeceği kafasına çarpıp yere düşünce arkasını döndü ve bakıcıya bir şeyler demek istiyormuş gibi baktı. Aslanın o görüntüleri, sosyal medyada aslanın bakışlarını anlatan "Tamam ekmeğimizi veriyorsun da ayıp olmuyor mu?" cümlesiyle paylaşıldı. O anlar saniye saniye kaydedildi.