Hayvanat bahçesinde aslan, bakıcısını yaralayıp kaçtı

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ndeki aslan, bakıcısını yaralayarak, kafesinden kaçtı. Kaçan aslanın 3 kişiyi yaradığı belirtiliyor.

Hayvanat bahçesinde aslan, bakıcısını yaralayıp kaçtı

Yaralı bakıcı, hastaneye kaldırılırken, hayvanat bahçesindeki ziyaretçiler, dışarı çıkarıldı. Polis ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiği hayvanat bahçesinde kaçan aslan, yakalanmaya çalışılıyor. 

 Kafesini parçalayan aslan 3 kişiyi yaraladı

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde kafesini parçalayarak kaçan aslan, bakıcılarını yaraladı. İlk bilgilere göre, biri ağır 2'si hafif 3 bakıcı yara alarak Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaçan aslan nedeniyle Hayvanat Bahçesi içerisinde panik yaşanırken, kıstırılan aslanın öldürülerek etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Hayvanat Bahçesi tahliye edildi

 Durumu fark eden güvenlik görevlilerinin alarm vermesiyle birlikte bölgedeki ziyaretçiler tahliye edildi. Giriş ve çıkışlara kapatılan hayvanat bahçesine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Aslan etkisiz hale getirildi 

Aslanın yaraladığı bakıcısının Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayın kontrol altına alınmasının ardından hayvanat bahçesine yeniden ziyaretçi alınmaya başladı.