Hayvanat Bahçesi'nde yapılacak son şeyi yaptı. Çılgın maymunu eline alan kadın, maymunun dakikalar sonra yaptığı hareketle buz kesti

Meksika'nın Cancun kentinde hayvanat bahçesi ve doğal yaşam parkı olarak hizmet veren bir yere giden kadın, hayvanat bahçesinde yapılacak son hareketi yaptı. Maymunu eline alan kadın, maymunun bir anda üzerini yırtmaya başlamasının ardından buz kesti. Maymun, kadının tişörtünü yırttı. Kadın iç çamaşırıyla kaldı.

Hayvanat Bahçelerinin en tehlikeli hayvanları arasında maymunlar yer alıyor. Maymunlar, kestirilemez hareketleri nedeniyle insanların çekinmesine neden oluyor. Ancak bazı insanlar, maymunların bu tehlikesine karşın maymunları sevmekten vazgeçmiyor. Meksika'nın Cancun kentinde hayvanat bahçesine giden bir kadın da maymunu sevmek istedi ancak biraz işleri abarttı. 

MAYMUNU ELİNE ALDI 

Hayvanat bahçesinde yapılmaması gereken son şeyi yapan kadın, maymunla temasa geçerek elinde sevmeye başladı. Fakat maymun bir anda çıldırdı ve kadının tişörtüne doğru saldırmaya başladı. Saniyeler sonra ise kadının tişörtü açılmıştı. Talihsiz kadın, hayvanat bahçesinin ortasında sütyeni ile kaldı. 

DİĞER TURİSTLER ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ 

Kadın, maymunun yaptığı hareketin şokunu kısa süre içerisinde atlatıp üzerini düzeltmeye çalıştı ancak etraftaki turistler bu talihsiz anlara anbean tanık oldu.