Hayvanların işine akıl sır ermiyor. Canı sıkıldı, yanındakiyle uğraştı. Tepki alınca yaptığı hareket görenlere kahkaha attırdı

Hayvanların işine akıl sır ermiyor, ilginç görüntüleriyle insanları şaşırtmaya devam ediyorlar. Canı sıkılan bir hayvan, arkadaşıyla uğraşmak istedi. Kendi işine bakan arkadaşını rahatsız ederek biraz eğlenmek için kuyruğunu ısırarak çekmeye başladı. Ancak arkadaşı sonunda dayanamayıp kurtulmak için arkasına döndü. O anda arkadaşının kendisine zarar vereceğinden korkan muzip canlı ise bir anda arkadaşına öyle bir hareket yaptı ki, o anları izleyenlere kahkahalara attırdı.

Sosyal medyada paylaşılan ve fare ile sincaba benzeyen canlının, Meksika çayır köpeği olduğu ortaya çıktı. İki tanesini evcil hayvan olarak beslediği tahmin edilen kişi tarafından kayda alınan görüntülerde iki çayır köpeği arasında geçen olay, izleyenleri güldürdü. 

ÖNCE UĞRAŞTI, SONRA DA OKŞADI

Meksika çayır köpeklerinden birinin kendi işine baktığı sırada diğeri muziplik peşindeydi. Arkadaşının kuyruğunu ısırarak çekmeye çalıştı. En sonunda dayanamayan diğeri ise arkasına dönüp verecekti ki, arkadaşı bir anda başını okşamaya başladı. O anları saniye saniye kayda alan sahibi ise o görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Komik görüntüler, binlerce izlenme aldı.