Hazal Kaya'dan şaşırtan davranış!

Kovid testi yaptıran Hazal Kaya, hastane çıkışı hangi davranışıyla şaşırttı?

Bir süredir bebeği Fikret Ali ile eşi Ali Atay’ın yeni dizisi “Son Yaz”ın çekimlerinin yapıldığı İzmir’de kalan Hazal Kaya, İstanbul’a döndü. Ünlü oyuncu hafta başı soluğu Ulus’taki özel bir hastanede aldı. Kovid testi yaptırdığı öğrenilen Kaya, sonuç çıkana kadar kendisini izole etmesi gerekirken şaşırtan bir davranışa imza attı ve Etiler’de bir kaş tasarımcısına gitti.
Aracından inerken “Magazin Hattı” kamerasına takılan Hazal Kaya, check up sırasında kovid testi de yaptırdığını belirtti.

Ünlü oyuncu geçen ay eşi Ali Atay’la oğlu Fikret Ali’nin 1. yaş gününü kutlamış ve paylaştığı fotoğrafların altına “İyi ki doğdun kalbim” yazmıştı. Hazal Kaya son olarak Onur Tuna ve Enis Arıkan’ın da aralarında olduğu ünlü isimlerle “Benden Ne Olur” adlı sinema filmi için kamera karşısına geçmişti.

Kaya, daha sonra kaş tasarım merkezinin önüne gitti. Ancak bir süre kapıyı açan olmadı. Ünlü oyuncu kapının önünde beklemeye devam etti. Kaya’nın ilk aradığı numarayı açan olmadı. Ünlü oyuncu bunun üzerine kaş tasarım merkezi’nin sahibi Esmeray Yıldırım’ı aradı ve “Magazinci arkadaşlarla dışarıda kaldık” diyerek espri yaptı. Hazal Kaya bir çalışanın gelip kapıyı açmasının ardından içeri girdi. Hazal Kaya’nın aracının özel plakası da dikkat çekti. Ünlü oyuncu plakaya oğlu Fikret Ali’nin adının baş harflerini yazdırdı.