Hazal Kaya'nın yeni imajı

Hazal Kaya, anne olmasıyla beraber imajında değişikliğe gitti. Instagram hesabından paylaştığı yeni tarzı sevenlerinden tam not aldı.

Hazal Kaya'nın yeni imajı

Geçtiğimiz günlerde, FOX TV ekranlarında Bizim Hikaye dizisinde beraber rol aldığı Burak Deniz ile atışmasıyla Instagram'a damga vuran Hazal Kaya, bu kez yeni imajını takipçileriyle paylaştı. Kaya'nın imaj değişikliği, herkes tarafından beğenildi. 

Geçtiğimiz yıl kasım ayında ilk oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya, karantina sürecinde kahkül kestirerek imajını tazeledi. Güzel oyuncuya kahkülü çok yakıştıran takipçileri ise "Süper olmuş", "Mis gibi olmuş", "Kahküllere bayıldım" gibi yorumlar yaptı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde küs oldukları iddia edilen Burak Deniz ve Hazal Kaya, Instagram'da atıştı. 

Sosyal medya hesabı Instagram'da Hazal Kaya, paylaştığı fotoğrafla hem güldürdü hem de küslük haberlerini yalanladı. Başarılı oyuncu, dizinin yayımlandığı dönemde kendi yüzünü bir uygulamayla erkek yüzü yapan Burak Deniz’in montajlı Whatsapp profili fotoğrafını paylaştı.

Bu durumu hikayesinde paylaşan Kaya, "Her rol arkadaşıyla anlaşamıyor haberi çıktığında bunu hatırlayın tamam mı?" mesajını paylaştı.

Hazal Kaya'nın yeni imajı - Resim : 1

Burak Deniz de bu paylaşımlara yanıt vermekte gecikmedi. Bu paylaşım sonrası ikili arasında küslük olmadığı da ortaya çıktı.

Geçen yıl mayıs ayında final yapan Bizim Hikaye dizisinin başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Burak Deniz'in, aralarında çekimler devam ederken sorun olduğu ileri sürülmüştü.

 Hazal Kaya'nın 7 Şubat'taki düğününden sonra tartışıp küsen ikilinin, sette ortak sahneleri dışında bir araya gelmemeye özen gösterdiği öne sürülmüştü. 

Ayrıca dizide 53 bölüm boyunca Tülay karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade'nin de yaşanan gerginlikten dolayı ayrıldığı söylenmişti.