Hazar Ergüçlü sevgilisi Onur Ünlü'yü öpmeye doyamadı

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük olan yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’yle çıktıkları gece eğlencesinde aşk tazeledi? Hazar Ergüçlü yönetmen sevgilisini öpmeye doyamadı...

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’nün kendisinden 19 yaş büyük olan yönetmen Onur Ünlü’yle ilişkisi doludizgin sürüyor. Uzun süredir aynı evde yaşayan ikili, geçen günlerde Asmalımescit’te bir mekânda arkadaş grubuyla eğlendi.

Güzel oyuncu kendisine gül alan sevgilisine uzun uzun sarıldı. Hazar Ergüçlü daha sonra Onur Ünlü’yü öpücük yağmuruna tuttu. Keyiflenen Onur Ünlü, oynamaya başladı. Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü’ye gecede arkadaşları Ali Atay ve Funda Eryiğit de eşlik etti.

Hazar Ergüçlü bir ara elindeki gülle dans etti. “Bir Başkadır” dizisinin setinde yakınlaştığı yönetmen Berkun Oya’yla aşk yaşayan Funda Eryiğit, bir arkadaşının anlattığı olayı dikkatle dinledi.

Kendisini sohbete kaptıran Hazar Ergüçlü, çiçekçinin başından aşağıya gül yaprağı dökmesine aldırış etmedi. Aynı zamanda beraber “Timsah Ateşi” adlı oyunda rol alan Hazar Ergüçlü ile Funda Eryiğit ilerleyen saatlerde evlerinin yolunu tuttu.

Ergüçlü son olarak bir dergiye verdiği röportajda çok erkeksi bir giyim tarzının olduğunu ifade etmişti. 30 yaşındaki ünlü oyuncu romantik anlar geçirdiği sevgilisi Onur Ünlü’nün giyim tarzını çok beğendiğini de vurguladı.

Geçen günlerde İstanbul Film Festivali’nin kapanış törenindeki giyim tarzı çok konuşulan 48 yaşındaki Onur Ünlü, arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra sevgilisinin peşinden gitti.