Hazar Ergüçlü’nün takıntılı hayran korkusu

Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü arkadaşlarını ölümle tehdit eden takıntılı hayranıyla başı dertte olan Hazar Ergüçlü, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı?

Hazar Ergüçlü ile uzun süredir beraber olduğu yönetmen sevgilisi onur ünlü, Etiler’de bir büfede aralarında Murat Dalkılıç’ın da olduğu arkadaş grubuyla yemek yedi. Keyifli olan Hazar Ergüçlü’nün sık sık kahkaha attığı görüldü. Renkli kişiliğiyle tanınan onur ünlü bir ara kendisini görüntüleyen muhabirleri masaya çağırdı.

Murat Dalkılıç, büfeden ayrılırken masada oturan Onur Ünlü’ye sarıldı. Dalkılıç, adının aşk dedikodularına karıştığı voleybolcu Derya Çayırgan’ı tanımadığını söyledi. Ünlü popçuya eski eşi Merve Boluğur ve temmuz ayında ayrıldığı Hande Erçel’le hâlâ görüşüp görüşmediği soruldu. Dalkılıç, geçen hafta ortak arkadaşlarının doğum gününde Hande Erçel’le pişti olmuştu.

Hazar Ergüçlü ile onur ünlü çifti ise dışarıya el ele çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’le geçen haftalarda Kuzey Güney dizisindeki rol arkadaşı Hazar Ergüçlü’nün takıntılı bir hayranı tarafından ölüm tehditine maruz kaldığını belirtmiş ve savcılığa suç duyurunda bulunmuştu. Ünlü oyuncunun kapısını açmak için hamle yapan sevgilisi Onur Ünlü’nün kolunu tutması dikkat çekti.

Ergüçlü 23 Eylül’de 30 yaşına giren eski rol arkadaşı Çağatay Ulusoy’un doğum gününü sosyal medyadan kutlamıştı. İlerleyen dakikalarda Ergüçlü ve Ünlü’nün şoförlerinin kullandığı araçları trafik çevirmesine takıldı. Yapılan trafik kontrolünün ardından ünlü çift Cihangir’deki evlerine doğru yola çıktı.