Hekimoğlu dizisi 30. Bölüm Fragmanı izle, "Acı çekerek inlediğini görmek istiyorum!"

Kanal D ekranlarında her bölüm ayrı heyecan fırtınası yaşatan Hekimoğlu dizisinin 30. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Hastaneye giren bir adam Hekimoğlu'nu vurur. Yatağından kalkan ve o kişinin yanına giden Hekimoğlu onu neden vurduğunu sorar. Peki bu kişi kim? Hekimoğlu'ndan ne istiyor?

Hekimoğlu dizisinin 30. Bölümü 22 Aralık Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Hekimoğlu dizisi 29. Bölüm Özeti

Hekimoğlu 15 Aralık Salı yayınlanan 29. Bölümde Memoi'ye bulaşan hastalık ölüme yol açıyor. Ateş, henüz tanı koyamadığı bu hastalığı tedavi etmek için ise zor zamanlar geçirmeye başlıyor. Memoli'nin göz göre göre ölecek olma ihtimali Ateş'i çıldırtıyor. Bu yüzden ilk ölen hastaya otopsi yapıp, neden öldüğünü bulmak istiyor. Ancak İpek buna izin vermeyince gerginlik çıkıyor.

Hekimoğlu yeni çözüm yolları ararken, Mehmet Ali'nin durumu giderek ağırlaşır. Mehmet Ali çok kendisi için çok önemli bir karar vermek zorunda kalır. Kararı ailesi de dahil herkesin şaşırmasına neden olur. Hekimoğlu hastalığa tanı koyabilecek mi? İpek'le karşı karşıya gelen sadece Hekimoğlu mu olacak? Emre ve Zeynep ekip arkadaşlarının kurtulması için ne yapacak?

Hekimoğlu Dizi Oyuncuları