Ünlü yönetmen Martin Scorsese ve ünlü yıldız Leonardo DiCaprio'dan heyecanlandıran haber! Yeni film geliyor!

Henüz, Killers of the Flower Moon filmi izleyici karşısına çıkmamışken, Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio'dan heyecanlandıran bir haber geldi. İkili, yeni filmleri için bir araya geliyor. Film, henüz ön yapım aşamasında olduğundan yakın zamanda beyaz perdede olması beklenmiyor.

Ünlü yönetmen Martin Scorsese ve ünlü yıldız Leonardo DiCaprio'dan heyecanlandıran haber! Yeni film geliyor!

Bu zamana kadar Göklerin Hakimi, Köstebek, Zindan Adası gibi başarılı filmlerde birlikte çalışan ünlü yönetmen Martin Scorsese ile dünyaca ünlü yıldız oyuncu Leonardo DiCaprio, yeni bir film için yeniden bir araya geldi. Henüz halihazırda ikilinin birlikte çalıştığı, Killers of the Flower Moon filmi izleyici karşısına çıkmamışken, yeni bir film hazırlığı içinde oldukları öğrenildi.

BİRİ BİTMEDEN DİĞERİ

Martin Scorsese, yeni filmi için yine Leonardo DiCaprio'yu seçti. Scorsese'nin, David Grann’in kitabından uyarlanan, Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’nun başrollerini paylaştığı Apple TV+ yapımı Killers of the Flower Moon henüz izleyici karşısına çıkmadan, ikiliden yeni film müjdesi geldi.

Yine David Grann’in The Wager: A Tile of Shipwreck, Mutiny and Murder adlı kitabından uyarlanacak yeni filmin Nisan 2023’te çıkması bekleniyor. Film, 1740’larda geçen savaş gemisi Wager’ın kaptan ve mürettabatı bir kaza sonrası ıssız bir adada hayatta kalması iel verdiği hayat mücadelesini konu ediniyor.

Killers of the Flower Moon’un ise çekimleri 2021’de tamamladı ve 2023’te gösterime girmesi bekleniyor. Henüz tarihler netleşmese de yeni filmin ise 2024 veya 2025’te prömiyerinin yapılmayı hedefleniyor.