'Hepsi' kızlarından Cemre 2. kez hamile! Ünlü fenomenin paylaşımı takipçilerinin içini ısıttı

Bir dönemin sevilen pop grubu 'Hepsi' nin kızlarından Cemre Kemer ikinci kez hamile olduğunu açıkladı. Cemre Kemer bebek haberini minik kızıyla verdi. Şu anda sosyal medya fenomenliği yapan Cemre, belirginleşen karnı ile dikkat çekti. Ünlü fenomenin, Instagram'da 300 bini aşkın takipçisi bulunuyor.

'Hepsi' kızlarından Cemre 2. kez hamile! Ünlü fenomenin paylaşımı takipçilerinin içini ısıttı

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun şarkıcıları arasında yer alan Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. Instagram'da 300 bini aşkın takipçisi bulunan Cemre Kemer'den sürpriz bir paylaşım geldi. İkinci kez anne olacağı haberini minik kızı Karla ile veren Cemre Kemer belirginleşen karnı ile dikkat çekti.

'Hepsi' kızlarından Cemre 2. kez hamile! Ünlü fenomenin paylaşımı takipçilerinin içini ısıttı - Resim : 1

İşte dağılan Hepsi grubu kızlarından Cemre Kemer'in minik kızı Karla ile ikinci bebek müjdesini verdiği, izleyenlerin içini ısıtan o paylaşımı..

'Hepsi' kızlarından Cemre 2. kez hamile! Ünlü fenomenin paylaşımı takipçilerinin içini ısıttı - Resim : 2

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile nikah masasına oturmuştu.

'Hepsi' kızlarından Cemre 2. kez hamile! Ünlü fenomenin paylaşımı takipçilerinin içini ısıttı - Resim : 3

Temmuz 2021'de ilk bebeğini dünyaya getiren şarkıcı ve eşi, kızlarına 'özgür' ve 'güçlü' anlamına gelen 'Karla' adını vermişti.