Hepsi tek tek binip havalandıktan kısa bir süre sonra inişe geçmek zorunda kaldı. O ise koltuğa bir geçti ve hepsini cebinden çıkardı. Herkes hayranlıkla izledi

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenleri hayrete düşürdü. G kuvvetine maruz kalan pilotların tepkileri kayda alındı. Ancak içlerinden biri diğerlerini cebinden çıkardı. Tek tek pilot koltuğuna geçen kişilerin çoğu G kuvvetinden etkilenerek bayıldı. 96 yaşındaki 2. Dünya Savaşı pilotu ise koltuğa oturdu ve G kuvvetine hiçbir tepki vermeden uçuşuna devam etti. O videoyu izleyenler, yaşlı pilotu hayranlıkla izledi.

Genelde askeri amaçlı ve yüksek performanslı hava akrobasisi uçaklarında görülen G kuvveti, pilotları en çok zorlayan durumlardan biri olarak biliniyor. G kuvveti sebebiyle yüz şekli saniyeler içinde değişiyor hatta pek çok kişi yüksek G kuvvetine maruz kaldığında bayılabiliyor. 

İZLEYENLERİ HAYRAN BIRAKTI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, savaş uçağı kullanan pilotların maruz kaldıkları G kuvveti sebebiyle tepkileri tek tek kayda alındı. Pilotların birçoğu yüksek G kuvvetine maruz kalınca baygınlık geçirdi. Ancak bir tanesi vardı ki, ona G kuvveti asla işlemedi. Onu görenler gözlerine inanamadı çünkü o kişi 96 yaşındaki 2, Dünya Savaşı pilotuydu. Eski savaş pilot, ileri yaşına rağmen uçağı kullanışıyla ve G kuvvetine tepki vermemesiyle izleyenleri hayran bıraktı.