Her cesurun çarptığı, aklını başına getiren sert bir kaya vardır. Tabii iş işten geçmediyse… Doğa böyledir işte o sert kaya hep olur

Doğada cesaretiyle ün yapmış canlılar da bazen sert bir kayaya çarpar. Ormanda kendisine saldıran çiyanı alt edebileceğini düşünen yılan, bu kez yanıldı. Devasa büyüklükte bir çiyan tarafından saldırıya uğrayan yılan, sonunda hayata veda etti ve çiyana yem oldu.

Doğada cesaretiyle bilinen ve diğer canlılara korku salan hayvanlar, mücadelelerde her zaman kazanan taraf olmayabilir. Ormanda bir yılanla karşılaşan çiyan korkusuzca ona saldırdı. Girdiği çoğu mücadele kazanan taraf olmaya alışkın olan yılan ise bu defa sert kayaya çarptığından habersizdi.

Her cesurun çarptığı, aklını başına getiren sert bir kaya vardır. Tabii iş işten geçmediyse… Doğa böyledir işte o sert kaya hep olur - Resim : 1

SERT KAYAYA ÇARPTI

Yılan, kendisine saldıran çiyana karşı sonuna kadar mücadele etse de çiyana kendince tatmin edici bir zarar veremedi. Sonunda ise bu mücadeleyi kazanan çiyan oldu. Yılanı öldürmeye başaran çiyan, yılanı mideye indirdi. Bu görüntüler sosyal medyada, "Her cesurun çarptığı, aklını başına getiren sert bir kaya vardır. Tabii iş işten geçmediyse" notuyla paylaşıldı.