Her satırı korkunç! Evcil hayvanını ikiye bölüp yedi, görüntüler sosyal medyada yayıldı

Emma Parker isimli kadın evinde beslediği Hamster’ını işkence uygulayarak ikiye bölüp daha sonra ise yedi. Korkunç olayın görüntüleri sosyal medyada yayılırken. Kadın 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Her satırı korkunç! Evcil hayvanını ikiye bölüp yedi, görüntüler sosyal medyada yayıldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Lincolnshire’de yaşayan Emma Parker isimli kadının yaptıkları kan dondurdu. Acımasız kadın evcil hamsterını ikiye bölerek yedi.

39 yaşındaki Emma Parker, korkunç olayın görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkemeye sunulan görüntülerde ise iki video yer alıyor. İlk videoda hamsterı bir plastik topun içine koyuyor. Diğer elindeki bıçakla topun açıklığına saplayarak bir yandan diğer yana hareket ettirdiği görülüyor. Videoda hamsterın acı çektiği de görülüyor. Yine aynı videoda hamsterın kaçmasına izin veriyor ve ona bıçakla vurmaya çalışıyor. Daha sonra boynundan yakalayarak sıkıyor. Hala yaşadığı görülen hamsterı elindeki bıçakla ikiye ayırıyor.

Her satırı korkunç! Evcil hayvanını ikiye bölüp yedi, görüntüler sosyal medyada yayıldı - Resim : 1

İkinci videoda ise sanık parçalanmış vücudun iki yarısını yiyor. Mahkeme 39 yaşındaki kadın Emma Parker’ı 12 ay hapis cezasına çarptırıyor.