Her satırı tüyler ürpertti! Yasak aşk cinayeti kan dondurdu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Murat Yalçın’ın öldürülmesine ilişkin olayda korkunç bir detay ortaya çıktı. Cinayeti işleyen M.M., Yalçın’ın eşi Aysel Y. İle ilişkisi olduğunu ifade ederek olayı birlikte planladıklarını söyledi.

Her satırı tüyler ürpertti! Yasak aşk cinayeti kan dondurdu

Alınan bilgilere göre olay, dün Viranşehir ilçesine bağlı Tanyeli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Aysel Y.‘nin kullandığı otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda sürücü yanında oturan Murat Yalçın, olay yerinde hayatını kaybetti.

Her satırı tüyler ürpertti! Yasak aşk cinayeti kan dondurdu - Resim : 1

ZANLI TESPİT EDİLDİ

Jandarma ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri belirlemek için çalışma başlattı. Yol üzerinde çok sayıda kamera kaydını inceleyen ekipler, saldırının M.M. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Tanınmamak için tıraş olan şahıs saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Her satırı tüyler ürpertti! Yasak aşk cinayeti kan dondurdu - Resim : 2

EŞİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN PLAN YAPMIŞ

Zanlı ifadesinde Aysel Y. ile ilişkisinin olduğunu beyan ederek Aysel Y.‘nin kendisine Almanya’dayken para gönderdiğini söyledi. Gözaltına alınan Aysel Y.’nin de eşini öldürmek için plan yaptıklarını kabul ettiği belirtildi. Zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ederken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.