Her yerde aranan ünlü modelden kötü haber! Cansız bedeni bulundu! Cesedi bacağındaki o detayla tespit edildi

Bir yıldır kayıp olan Taylandlı model Kaikan Kaennakam’dan hayranlarını üzecek haber geldi. Ünlü modelin cansız bedeni Bahreyn’deki bir morgda çıktı. Kaikan’ın cesedi bacağındaki dövme sayesinde tespit edildi.

Her yerde aranan ünlü modelden kötü haber! Cansız bedeni bulundu! Cesedi bacağındaki o detayla tespit edildi

Ünlü model Kaikan Kaennakam, modelliği bırakarak Tayland'a taşınmıştı. Kaikan, yeni hayatından resimler ve videolar paylaşarak deneyimlerini ailesi ve arkadaşlarıyla paylaşıyordu. Aynı zamanda ailesine destek olmak için bir restoranda çalışıyordu. 

Her yerde aranan ünlü modelden kötü haber! Cansız bedeni bulundu! Cesedi bacağındaki o detayla tespit edildi - Resim : 1

AİLESİ AYLARCA ARADI

Nisan 2023'te ansızın sosyal medya paylaşımlarını durdurması, Tayland'da onun başına kötü bir şey gelebileceği konusunda konusunda büyük bir endişe yarattı. Ailesi aylarca onu bulmaya çalıştı ve yardım için Tayland Büyükelçiliği'ne başvurdu.

CESEDİ TESPİT EDİLDİ

Bahreyn'deki yaşayan Taylandlı topluluğuna ulaşarak yardım istediler. 18 Nisan'da, Tayland Büyükelçiliği, Salmaniya Tıp Kompleksi morgunda bir kadın cesedi bulunduğunu Kaikan'ın ailesine bildirdi. Aile, üyeleri cesedi modelin bacağındaki dövme sayesinde tespit edebildi.

Her yerde aranan ünlü modelden kötü haber! Cansız bedeni bulundu! Cesedi bacağındaki o detayla tespit edildi - Resim : 2

OTOPSİ YAPILDI

Ünlü modelin otopsi raporunda  ölüm nedeni, "alkol zehirlenmesi nedeniyle akut akciğer ve kalp yetmezliği" yazıyordu. 

"ARAP ERKEK ARKLADAŞI VARDI"

Modelin ölümüyle yıkılan kardeşi Suthida Ngernthaworn, "Ablam iki veya üç yıl önce Bahreyn'de çalışmaya başladı ve orada bir Arap erkek arkadaşı buldu. Ancak geçen yıl Nisan ayından bu yana onunla iletişim kuramadık" dedi.

"CESET FOTOĞRAFLARINDA MORLUKLARIN OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Suthida, ablasının ölümü hakkında şüphelerini dile getirdi, çünkü ablasının cesedinin fotoğraflarında morluklar olduğunu iddia etti. Ayrıca, ablasının kaybolmadan önce vücudunda morluklar ve kesikler olduğunu gösteren fotoğraflar ve videolar gönderdiğini söyledi.

Her yerde aranan ünlü modelden kötü haber! Cansız bedeni bulundu! Cesedi bacağındaki o detayla tespit edildi - Resim : 3

"CENAZEYİ GETİREMEDİK"

Suthida, "Bahreyn büyükelçiliği ölüm nedenini alkol zehirlenmesi olarak belgeledi, ancak ceset fotoğraflarında morluklar vardı. Cenazeyi geri getiremedik çünkü repatriasyon pahalı. Annem ayrıca otopsinin yeniden yapılması için davanın yeniden açılmasını istiyor" dedi.

CESEDİN YENİDEN İNCELENMESİ SAĞLANDI

Tayland'da bir kadın ve çocuk yardım kuruluşunun kurucusu Paveena Hongsakul, ailenin cevaplar bulmasına yardımcı olacaklarını belirtti. Paveena, Polis Genel Hastanesi'nden Kaikan'ın cesedini yeniden incelemesini ve ölüm nedenini yeniden değerlendirmesini sağladı.

"ÇETELERE KARIŞMA RİSKLERİ VAR"

Bir basın toplantısında konuşan Paveena, "Taylandlı kadınların yurt dışında çalışmayı düşünürken dikkatli olmaları gerekiyor. Fuhşa zorlanma, insan ticareti veya uyuşturucu çetelerine karışma riskleri var" ifadelerini kullandı.