Herkes Sergen Yalçın diyordu… Menajerler önerdi: Trabzonspor’a sürpriz hoca adayı!

Orhan Ak’ın istifası sonrası teknik direktör arayışına giren Trabzonspor’a Stanislav Cherchesov önerildi. Bordo mavili ekibin bu konuda henüz bir karar vermediği, Sergen Yalçın ile yapılacak görüşmeye göre hareket edeceği ifade edildi.

Herkes Sergen Yalçın diyordu… Menajerler önerdi: Trabzonspor’a sürpriz hoca adayı!

Trabzonspor’da başkanlık koltuğuna oturan Ertuğrul Doğan ve yönetimin sezon sonuna kadar takımın başında kalmasını istediği Orhan Ak, bordo mavili ekibin Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Ankaragücü’ne 3-1’lik yenilmesi sonrası istifa etti. Bunun üzerine bordo mavili ekipte teknik direktör arayışı başladı.

Herkes Sergen Yalçın diyordu… Menajerler önerdi: Trabzonspor’a sürpriz hoca adayı! - Resim : 1
Sergen Yalçın

 

SERGEN YALÇIN GÜNDEMDE

Bordo mavili ekipte Türk adaylar arasında Sergen Yalçın’ın adı öne çıktı. Bordo mavililerin Yalçın ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği ifade edilirken sürpriz bir isim gündeme geldi.

MENAJERLERDEN ÖNERİ

Menajerler aracılığıyla bordo mavili takımın başına Rus hoca Stanislav Cherchesov önerildi. Bordo mavili yönetim bu konuda bir karar vermezken Sergen Yalçın’la yapılacak ikinci görüşmenin durumuna göre bir adım atılabilir. 

Herkes Sergen Yalçın diyordu… Menajerler önerdi: Trabzonspor’a sürpriz hoca adayı! - Resim : 2
Stanislav Cherchesov

 

4-2-3-1 sistemini benimseyen Stanislav Cherchesov, Ferencvaros ile çıktığı 64 maçta 37 galibiyet, 15 yenilgi ve 12 beraberlik elde ederek maç başına 1.92 puan ortalaması yakaladı.

Kaynak: Akşam