Herkes Sevilla maçında oynamasını bekliyordu! Carlo Ancelotti’den şaşkına çeviren Arda Güler kararı!

Real Madrid’de sakatlığını atlatan milli futbolcu Arda Güler, teknik direktör Ancelotti tarafından hazır olmadığı gerekçesiyle Sevilla ile oynanacak 10.hafta maçının kadrosuna alınmadı.

Herkes Sevilla maçında oynamasını bekliyordu! Carlo Ancelotti’den şaşkına çeviren Arda Güler kararı!

Yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, yaşadığı talihsizlikler nedeniyle henüz forma giyemedi.

Sakatlığını atlatan yıldız futbolcunun Sevilla ile La Liga'nın oynanacak maçta oynaması bekleniyordu. Ancak teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda’yı hazır olmadığı gerekçesiyle maç kadrosuna almadı.

Herkes Sevilla maçında oynamasını bekliyordu! Carlo Ancelotti’den şaşkına çeviren Arda Güler kararı! - Resim : 1

ANCELOTTI'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Carlo Ancelotti, basın mensuplarının Arda Güler’in durumuyla ilgili sorusuna yanıt vererek, "Arda'nın durumu gayet iyi. Biraz kondisyonu eksik ve bu yüzden 2 haftalık bir zamana ihtiyacı var. Kendisi ofansif bir oyuncu ve her pozisyonda görev yapabiliyor. Bellingham gibi forvet arkasında oynayabildiği gibi ters ayaklı bir kanat oyuncusu pozisyonunda da görev alabilir" dedi.

Herkes Sevilla maçında oynamasını bekliyordu! Carlo Ancelotti’den şaşkına çeviren Arda Güler kararı! - Resim : 2

İYİ UYUM SAĞLAMASI GEREKİYOR”

İtalyan teknik adam, Arda Güler'in yeteneğine inandığını vurgulayarak, "İyi uyum sağlaması gerekiyor ve ona yardımcı oluyorlar. Mutlu değil çünkü farklı başlamak istiyordu ama burada iyi şeyler yapacak zamanı var. Tüm yeteneklerini göstermeye hazır" şeklinde konuştu.

ARDA GÜLER'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Arda Güler, Candaş Tolga Işık'a son durumu hakkında önceki gün yaptığı açıklamada, "Çok çalışıyorum, kondisyon kazanıp daha güçlü dönmek istiyorum. Kasım ayında gerçek performansımla sahada olacağım” dedi.

 

Herkes Sevilla maçında oynamasını bekliyordu! Carlo Ancelotti’den şaşkına çeviren Arda Güler kararı! - Resim : 3