Şov esnasında öldü, izleyenler kahkahaya boğuldu!

Ünlü Hintli komedyen Manjunath Naidu, sahnelediği şov sırasında kalp krizi geçirdi. Bir anda yere yığılan Naidu, sahnede 3 dakika boyunca hareketsiz kaldı. Manjunath Naidu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İzleyici ise o anları gösterinin bir parçası zannetti.

Şov esnasında öldü, izleyenler kahkahaya boğuldu!

Dubai'de gerçekleştirdiği şov sırasında kalp krizi geçiren Hindistanlı ünlü komedyen Manjunath Naidu bir anda yere yığıldı.

Gösterinin henüz 15. dakikasında yere çömelerek nefesini toparlamaya çalışan ünlü komedyen izleyicilere "kendisini kötü hissettiğini" söyledi. 36 yaşındaki komedyen 3 dakika boyunca hareketsiz kaldı.

Şov esnasında öldü, izleyenler kahkahaya boğuldu! - Resim : 1

Otelin sağlık görevlileri Manjunath Naidu'ya müdahale ederken ünlü komedyenin kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Naidu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Stand-up gösterisini takip edenler ise o anları gösterinin bir parçası zannederek kahkahalar eşliğinde takip ettiler.

19 Temmuz günün Signature Hotel'de gerçekleşen elim olayla ilgili konuşan Manjunath'ın PR direktörü Sana Topiwala "15 dakika kadar gösterisini sürdürdü. Sonra oturup nefesini tuttu. Birkaç dakika sonra 80 izleyicinin önünde düştü" diyekonuştu.

Hint komedyene adrenalin zerk edildiği ancak çok geç kalındığı öğrenildi. 35 yaşındaki komedyen özellikle Birleşik Arap Emirlikleri'nde ciddi bir hayran kitlesine sahipti. 5 yıldır bu ülkede şovlar düzenliyordu.