Hırslarını alamadılar, kavga hastanede devam etti! 3 kişi yaralandı, hastanede maddi zarar meydana geldi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde aralarında alacak verecek meselesi olan iki ailenin tartışması kavgaya dönünce, 3 kişi hastanelik oldu. Fakat kavga burada da devam etti. Ellerine ne geçerse birbirlerine fırlatan taraflar, hastaneye maddi zarar verdi. Olayla ilgili konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Bir sağlık çalışanını hedef almasa da sağlık kurumunda meydana gelen her şiddet olayını sağlıkta şiddet kapsamında değerlendiriyoruz" dedi.

Hırslarını alamadılar, kavga hastanede devam etti! 3 kişi yaralandı, hastanede maddi zarar meydana geldi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Şah Mahallesi Sanayi Caddesi'nde 2 aile arasında başlayan sözlü tartışma taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavganın alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kavgada, yaralanan 3 kişi Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların yakınları karşılaştıkları hastanede de kavgayı sürdürdü. Polis ve hastane çalışanları tarafları güçlükle ayırdı. Buradaki kavgada, hastanenin bazı malzemelerinde hasar oluştu. Cizre Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen şiddet olayında üç kişi tutuklandı

Hırslarını alamadılar, kavga hastanede devam etti! 3 kişi yaralandı, hastanede maddi zarar meydana geldi - Resim : 1

Olayla ilgili konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cizre Devlet Hastanesinde, herhangi bir sağlık çalışanına yönelik olmayan, hastaneye gelen iki grup arasındaki kasten yaralama ve kamu malına zarar verme olayı sebebiyle üç kişinin tutuklandığını bildirdi.

Hırslarını alamadılar, kavga hastanede devam etti! 3 kişi yaralandı, hastanede maddi zarar meydana geldi - Resim : 2

Koca, sosyal medya hesabından, Cizre Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen şiddet olayına ilişkin paylaşımında şunları kaydetti:

"Cizre Devlet Hastanesinde, herhangi bir sağlık çalışanına yönelik olmayan, hastaneye gelen iki grup arasında vuku bulan kasten yaralama ve aynı zamanda kamu malına zarar verme olayı sebebiyle üç kişi tutuklanmıştır. Diğer şüpheliler hakkında adli kontrol kararı verilmiş olup, Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmaya devam etmektedir. Bir sağlık çalışanını hedef almasa da sağlık kurumunda meydana gelen her şiddet olayını sağlıkta şiddet kapsamında değerlendiriyoruz. Bundan şüphe duyulmasın."

Hırslarını alamadılar, kavga hastanede devam etti! 3 kişi yaralandı, hastanede maddi zarar meydana geldi - Resim : 3