Hırvatistan maçında sakatlanmıştı! Milli futbolcudan kötü haber: En kritik maçı kaçıracak!

Türkiye ile Hırvatistan arasında oynanan UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ikinci maçında sakatlanan Hakan Çalhanoğlu’nun durumu belli oldu. Milli futbolcu takımının Juventus ile oynayacağı İtalya Kupası yarı final ilk maçını kaçıracak.

Hırvatistan maçında sakatlanmıştı! Milli futbolcudan kötü haber: En kritik maçı kaçıracak!

İtalya’nın Inter takımında forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, A Milli Takım’ın UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri kapsamında D Grubu’nda oynadığı Hırvatistan maçında sakatlanmıştı. Hakan 37.dakika yerini İsmail Yüksek'e bırakmıştı.  

Hırvatistan maçında sakatlanmıştı! Milli futbolcudan kötü haber: En kritik maçı kaçıracak! - Resim : 1

SAKATLIĞI BELLİ OLDU

Inter, yapılan tetkiler sonucu milli futbolcunun sağ uyluğunun adduktör bölgesinde bir kas gerginliği yaşadığı açıklandı.

Tutto Sport'ta yer alan habere göre milli futbolcu, Inter’in İtalya Kupası’nda Juventus ile oynayacağı yarı final ilk maçını kaçıracak. Hakan'ın 11 Nisan’da Benfica ile oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçına yetiştirilmek istendiği ifade edildi.

Hırvatistan maçında sakatlanmıştı! Milli futbolcudan kötü haber: En kritik maçı kaçıracak! - Resim : 2

HAKAN'IN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 35 milyon Euro olarak gösterilen Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla bu sezon 36 maçta 3 gol attı, 6 asist yaptı. Milli formayı da 76 maçta terleten Hakan, 17 gol attı.