Maç öncesi Türkiye anıldı! Burak Yılmaz gözyaşlarını tutamadı!

Hollanda 1. Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, Emmen maçı öncesinde depremzedeler için yapılan saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı.

Maç öncesi Türkiye anıldı! Burak Yılmaz gözyaşlarını tutamadı!

Fortuna Sittard, Hollanda 1. Ligi'nin 21. haftasında Emmen'e konuk oldu. Maç esnasında yaşanan anlar ile Türkiye'deki depremzedeler unutulmadı.

De Oude Meerdijk Stadı'nda oynanan maçı Fortuna Sittard, Oğuzhan Özyakup'un 76.dakikada attığı golle 1-0 kazanarak üç puanı aldı. Karşılaşmada Doğan Erdoğan'da 90 dakika forma giydi.

TÜRKİYE İÇİN ÖZEL FORMA

Fortuna Sittard, oynanan Emmen müsabakasına Türkiye’de yaşanan deprem felaketi mağdurlarına yardım amacıyla özel bir formayla çıktı. Bu çerçevede Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan'ın forma giydiği maçta Fortuna, resmi sponsor yerine SMS yoluyla bağış toplarken yardım kuruluşu GIRO 555 logosu taşıyan formayla mücadele etti.

"GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI"

Öte yandan Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, Emmen ile oynadıkları karşılaşmaya ülkemizde yaşanan deprem felaketine destek mesajı içeren kaptanlık pazubendiyle çıktı. Yılmaz, mücadele öncesinde depremzedeler için yapılan saygı duruşunda da gözyaşlarına hakim olamadı.

BURAK'TAN, VOLKAN DEMİREL AÇIKLAMASI

Burak Yılmaz: "Volkan ağabeyin sesini duyunca çok kötü oldum. Biz bunun üstesinden geleceğiz. Bir olacağız. Birbirimize tutunacağız, yardımcı olacağız, biz bu işi aşacağız."

Burak Yılmaz: "Kötülüklerin yanında sığındığımız bir liman oldu bu herkesin birbirini desteklemesi. Böyle büyük afetler olduğu zaman, başımıza böyle kötü şeyler geldiği zaman bir olabiliyorsak; biz her zaman bir olmalıyız, böyle şeylerin gelmesini beklememeliyiz."