Hollandalı futbolcular Türkiye’ye destek verdi, bir kulüp ortak karara karşı çıktı! Türkiye’den tepki çığ gibi

Hollanda’da Eredivisie’de takım kaptanları Türkiye’deki deprem felaketi nedeniyle sahaya Türkiye bantları ile çıktı. Ancak Ajax kaptanı Dusan Tadic, bu pazubandı takmadı. Futbolcuya kulübün bu bantı taktırmadığını öğrenen Türk futbolseverler ise Ajax kulübünü eleştiri yağmuruna tuttu. Ajax’a Türkiye’den boykot isteniyor.

Hollandalı futbolcular Türkiye’ye destek verdi, bir kulüp ortak karara karşı çıktı! Türkiye’den tepki çığ gibi

Türkiye'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle dünyadaki birçok ülke elinden gelen desteği sağladı. Futbolcular da kendi imkanları dahilinde Türkiye'ye geçmiş olsun mesajı gönderdiler. Hollanda Eredivisie’de takım kaptanları depremzedeler için özel olarak hazırlanan pazubantlarla sahaya çıktı. 

AJAX KAPTANI TAKMADI

Ancak Ajax kaptanı Dusan Tadic, bu pazubandı takmadı. Futbolcuya kulübün bu bantı taktırmadığını öğrenen Türk futbolseverler ise Ajax kulübünü eleştiri yağmuruna tuttu.

SNEİJDER "KULÜP KARARI DEDİ"

Galatasaraylı eski futbolcu Sneijder, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Tadic'in bandı takmamasının kulüp kararı olduğunu dile getirdi. 

AJAX'A BOYKOT İSTENİYOR

Türk futbolseverler bu gelişmelerin ardından Ajax'a öfke kustu. Hollanda kulübü hakkında Türkiye tarafından boykot uygulanması talep ediliyor.