Hollywood yıldızından olay röportaj! İç çamaşırlarıyla cinsel hayatını anlattı, en çok yapmak istediği şeyi itiraf etti

Alacakaranlık serisiyle yıldızı parlayan Kristen Stewart, iç çamaşırlı pozlarıyla Rolling Stone dergisinin kapağı oldu. Özel hayatıyla ilgili açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Hollywood yıldızından olay röportaj! İç çamaşırlarıyla cinsel hayatını anlattı, en çok yapmak istediği şeyi itiraf etti

“Twilight” (Alacakaranlık) serisiyle şöhrete kavuşan aktris Kristen Stewart, Rolling Stone’un son sayısına kapak oldu.

Derginin kapağında sadece iç çamaşırı ve deri yeleğiyle poz veren Kristen Stewart (33), verdiği sıradışı pozlarla “sınırlarını zorlamaya” hazır olduğunu ortaya koydu.

Rolling Stone’a verdiği röportajında kendisini Hollywood'da yeni bir tür “cinsel obje" olarak sunan Stewart, "Eğer tüm 'Alacakaranlık' serisini Rolling Stone'a kapak yapmadan tamamladıysam, bunun nedeni erkeklerin cinsel obje olmasıydı. Şimdi ise hayatında gördüğün en eşcinsel şeyi yapmak istiyorum." dedi.

Hollywood yıldızından olay röportaj! İç çamaşırlarıyla cinsel hayatını anlattı, en çok yapmak istediği şeyi itiraf etti - Resim : 1

Sözcü'nün aktardığına göre ünlü oyuncu, “Küçük bir bıyık bırakabilseydim ve pantolonumun düğmelerini çözebilseydim, yapardım. Arkadaşlar - kusura bakmayın - ama erkeklerin vücut kılları sürekli olarak yüzüme itiliyor” diye ekledi. 

EŞCİNSEL OLMANININ KARİYERİNE ETKİSİ

Röportajın başka bir yerinde Stewart, kendisini Jodie Foster gibi Hollywood'un önde gelen diğer gay figürleriyle karşılaştırdı ve eşcinsel olmanın kariyerini nasıl raydan çıkarmadığını açıkladı.

"Ortadayım. Ne demek istediğimi biliyor musun? Jodie, eşcinsel bir oyuncu olarak çok zor zamanlar geçirdi ve ben onun adına konuşmuyorum - onun olduğu zamanı ve yeri objektif olarak analiz ediyorum ve bu kolay değil. Sevdiğiniz şeyi yapmaya devam etmek istiyorsanız bu neredeyse imkansızdır."

Hollywood yıldızından olay röportaj! İç çamaşırlarıyla cinsel hayatını anlattı, en çok yapmak istediği şeyi itiraf etti - Resim : 2

"Benim için sorun değildi" diyen oyuncu, “Fakat bunun nedeni muhtemelen içinde yaşadığım mekanın türü, ilgimi çeken kısımlar, bana ilgi duyan film yapımcıları ve bu filmler için var olan izleyici kitlesiydi. Gerçekten daha fazla ticari alan yaratmak, popüler olmak ve bunu sürdürmek isteseydim, bunun işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum” şeklinde konuştu.

“Twilight” filmindeki rol arkadaşı Robert Pattinson’la yaşadığı aşkla yıllarca adından söz ettiren ünlü oyuncu, 2017'deki "Saturday Night Live" programında eşcinsel olduğunu açıklamıştı.