Hoş geldin teleferik korkusu! Kış tatiline tövbe ettirecek teleferik dehşet saçtı, binerken iki kere düşüneceksiniz

Kış tatili sevenlere yeni bir fobi kazandıracak video sosyal medyada paylaşıldı. Karların üzerinden kayak merkezine çıkmak için yavaş yavaş ilerleyen bir teleferik keyifli vakit geçirilebilir ancak bu teleferik daha çok bir korku trenini andırıyor. Normallerine göre çok hızlı ilerleyen teleferik üzerinde oturanları resmen etrafa saçtı. Korkunç görüntüler, izleyenlerin kanını dondurdu.

Yurt dışındaki bir kayak merkezinde çekildiği düşünülen video, izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Kayak merkezinde bulunan teleferik, normallerine göre çok daha hızlı olunca dönüş kısmında üzerinde oturan insanları fırlatmaya ve oturma kısımları raydan kopmaya başlayınca görüntüler korku filmlerini aratmadı. 

PEK ÇOK DÜŞTÜ

Korkunç görüntülerde, her ne kadar karın üzerine düşseler de bazıları teleferiğin kopan kısmıyla birlikte düştü. Bazıları metrelerce uzağa savruldu. Çevredekilerin ve düşenlerin çığlıkları duyulurken, teleferik dakikalarca durdurulamadı. 

Hoş geldin teleferik korkusu! Kış tatiline tövbe ettirecek teleferik dehşet saçtı, binerken iki kere düşüneceksiniz - Resim : 1

Hoş geldin teleferik korkusu! Kış tatiline tövbe ettirecek teleferik dehşet saçtı, binerken iki kere düşüneceksiniz - Resim : 2