Hükmen galibiyetler için UEFA’ya başvurmuştu! Beşiktaş'a kritik görüşün geleceği tarih belli oldu

Deprem felaketinin ardından ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK takımlar maçları olan takımların hükmen 3-0 galip sayılmasına yönelik karara karşı çıkan Beşiktaş, UEFA’ya başvurarak görüş istemişti. UEFA, siyah beyazlılara hafta başında bu konuda yanıt verecek.

Hükmen galibiyetler için UEFA’ya başvurmuştu! Beşiktaş'a kritik görüşün geleceği tarih belli oldu

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ili etkilemişti. Daha sonra Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekilme kararı alırken Türkiye Futbol Federasyonu bu takımlarla maçları olan takımların hükmen 3-0 galip sayılması yönünde karar almıştı.

Hükmen galibiyetler için UEFA’ya başvurmuştu! Beşiktaş'a kritik görüşün geleceği tarih belli oldu - Resim : 1

BEŞİKTAŞ KARŞI ÇIKTI, TFF KARARINI DEĞİŞTİRMEDİ

Buna karşı çıkan takımlardan biri olan Beşiktaş, UEFA'nın talimatlarını örnek göstererek kararın değiştirilmesini talep etmiş, TFF buna karşı çıkarak aldığı kararın arkasında durmuştu.

UEFA GÖRÜŞ BİLDİRECEK

Siyah-beyazlılar, mevcut kararlarla ilgili olarak UEFA yetkilileri ile temasa geçerek görüş istemişti. Sabah’ın haberine göre UEFA'nın hafta başında Beşiktaş'a bir yanıt vereceği öğrenildi.

Hükmen galibiyetler için UEFA’ya başvurmuştu! Beşiktaş'a kritik görüşün geleceği tarih belli oldu - Resim : 2

BEŞİKTAŞ 4 PUAN KAYBETTİ

Deplasmanda oynanan maçlarda Hatayspor'a 2-1 yenilen ve Gaziantep FK'yla 1-1 berabere kalan Beşiktaş bu karşılaşmalarda 4 puan kaybetti.