Hülya Avşar: Sanat dünyasında herkese tur bindirdim, ben Şampiyonlar Ligi'ndeyim

“Şampiyon belli ikinci kim” sözü magazin tarihine geçen Hülya Avşar, kendisiyle ilgili hangi çok konuşulacak açıklamayı yaptı? Zaman zaman eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun sosyal medyadan reklamını yapan ünlü sanatçı, gelen eleştirilere ne yanıt verdi?

Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar’ın oturduğu Sarıyer’deki tarihi köşkünün önünde “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Şu günlerde “Masumiyet” adlı dizide başrol oynayan Avşar, repo gününde kız kardeşini ziyarete gitti.

Son olarak 2015 yılında Kösem Sultan’da rol alan Hülya Avşar, yeni dizisi “Masumiyet”teki rol arkadaşları Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’la daha önce de beraber çalıştıklarını anlattı.
Teklifi kabul etmesinde yapımcı Faruk Turgut’un da büyük etkisinin olduğunu ifade eden 57 yaşındaki Avşar, televizyon programcısı olarak ise sadece Acun Ilıcalı’yla çalıştığını ifade etti.
Avşar, “Masumiyet” dizisinde oğlunu canlandıran Serkay Tütüncü’nün oyunculuğunu övdü.

Ünlü oyuncunun “Gururum” dediği kızı Zehra Çilingiroğlu 15 Ocak’ta 23 yaşına girdi.
Yıllarca imza attığı polemiklerle adından söz ettiren Avşar’a “Şampiyon belli ikinci kim” sözünün magazin tarihine geçtiği hatırlatıldı. Hülya Avşar “Aşı yaptıracak mısınız?” sorusuna yanıt verdi.

Avşar, futbol yorumcusu olan eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun sosyal medyadan reklamını yaptığı için de eleştiri oklarına hedef oluyor. Ünlü oyuncu 1997 yılında 2,5 milyon dolara satın aldığı Sarıyer’deki köşkünü satmayı ise düşünmediğini sözlerine ekledi.