İbadethanenin önünde çıplak poz veren genç kızın başı büyük dertte! Özgürlüğü elinden alınabilir

Sosyal medya kullanıcısı Polina Murugina, sosyal medyada Polina Face olarak biliniyor. Genç kadının, 2021 yılında Moskova'da bir ibadethanenin önünde objektiflere verdiği çıplak poz sebebiyle başı büyük derde girebilir. "İnananların dini duygularına hakaret etmekten" suçuyla dava açılan Murugina, hapis cezası alabilir.

İbadethanenin önünde çıplak poz veren genç kızın başı büyük dertte! Özgürlüğü elinden alınabilir

Baştan ayağa dövmelerle kaplı bir Rus internet yıldızı, Moskova'da bir kilisenin önünde çıplak poz verdiği için ya çok büyük bir para cezası ya da hapis cezası alabilir. Fotoğrafın çekildiği dönemde, 24 yaşında olan Polina Murugina'nın, "İnananların dini duygularına hakaret etmekten" suçlu bulunması halinde 3 bin 500 sterline varan para cezası veya bir yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

HAKKINDA CEZA DAVASI AÇILDI

Çok sayıda basında çıkan habere göre, dövmeli çevrimiçi yıldız Moskova'daki Kutsal Bakire Meryem'in Şefaat Kilisesi'nin dışında poz verdi. Resim 2021 yazında çekildi, ancak polise yalnızca 2022'nin başlarında bildirildi. Şimdi, Polina Face takma adıyla bilinen Murugina aleyhine bir ceza davası açıldı. Mediazona, dosyasını mahkeme listesinde görünce davanın açıldığını bildirdi.

İbadethanenin önünde çıplak poz veren genç kızın başı büyük dertte! Özgürlüğü elinden alınabilir - Resim : 1

Aktris, polis eylemi hakkında yorum yapmadı ancak kilise görüntüsünün yayınlandığı Instagram hesabını kapattı. Bu, Rusya'nın Kremlin de dahil olmak üzere kiliselerin veya devlet binalarının yanındaki müstehcen direklere yönelik bir dizi hamlesinin sonuncusu oldu. 2021'de bir Moskova mahkemesi , Kızıl Meydan'daki soğan kubbeli St Basil Katedrali yakınında oral seks simülasyonu yapan iki şakacıyı on ay hapis cezasına çarptırdı.

İbadethanenin önünde çıplak poz veren genç kızın başı büyük dertte! Özgürlüğü elinden alınabilir - Resim : 2

BUNU YAPAN İLK KİŞİ DEĞİL 

Ruslan Bobiyev olarak da bilinen 23 yaşındaki Tacik uyruklu Ruslani Murodzhonzoda ve 19 yaşındaki Anastasia Chistova, Instagram'da yayınlanan "zararsız" gösteri için özür dilediler, ancak yargıç tarafından merhamet gösterilmedi. Onları dindar insanların duygularını incitmekten suçlu bulan yeni bir Rus yasası uyarınca hapsedildiler. Başka bir vakada, 30 yaşındaki etkileyici Ira Volkova, arkasını ışıklandırılmış St Isaac Katedrali'nin dışında açığa çıkardığı için St Petersburg'da tutuklandı.