Onlyfans hesabını öğrenen dindar ailesi tarafından evlatlıktan reddedildi

Dindar ailesi tarafından reddedilen Onlyfans modeli eski hukuk öğrencisi olan Lowri Rose, ailesiyle iletişimini kesme sürecini ve sonrasında yaşadıklarını anlattı.

Onlyfans hesabını öğrenen dindar ailesi tarafından evlatlıktan reddedildi

Kış Harikalar Diyarı'nda mini etek giydiği için buz pateni pistinden çıkarılması emredildikten sonra viral olan bir kadın, kariyeri nedeniyle ailesinin artık onunla konuşmadığını söyledi.

KİLİSE AİLESİNE SÖYLEMİŞ 

Dindar Hristiyan bir evde büyüyen Lowri Rose'nin Onlyfans hesabı, gittiği kilise tarafından fark edilince, kilise durumu ailesine bildirdi. Üvey babası, durumu öğrenince Lowri'yi aradı ve bir daha kendisiyle görüşmek istemediklerini söyledi.

Üzücü deneyiminden bahseden genç kadın, “Kilisem, ne yaptığımı anladı. Bir süredir kiliseden beni sosyal medyada takip eden insanlar vardı ve onlardan beni takip etmeyi bırakmalarını istemiştim çünkü onların eşyalarıma bakmalarından hoşlanmıyorum. Beni Instagram'da tuttular ve kilisemden birkaç kişi Onlyfans hesabım olduğunu öğrendi. Kilisenin bir üyesi bana söylediği için öğrendim. Ailemi her ziyarete gittiğimde kiliseye gitmemi isterlerdi ve bu çok tuhaftı ve onlar için İsa her şeydi. OnlyFans'a başladıktan sonra yaklaşık bir ay boyunca beni hayalet olarak gördüler ama nedenini bilmiyordum. Sonra beni bir daha görmek istemediklerini söyleyen bir telefon aldım. Telefonu kapattım. Gerçek annem değildi, üvey babamdı. Ondan sonra sadece onları engelledim. İlk başta büyük bir şoktu, bu yüzden başlangıçta ağladım. Ama zaman geçtikçe, özgürlüğüme sahip olduğumu ve kendi seçimlerimi yapabileceğimi ve ikili bir hayat yaşamak zorunda olmadığımı hissettim." dedi. 

Onlyfans hesabını öğrenen dindar ailesi tarafından evlatlıktan reddedildi - Resim : 1

SADECE KENDİM OLABİLİRİM

Lowri, “Sadece kendim olabilirim. Çevrimiçi olarak paylaştığım şeyler konusunda her zaman oldukça temkinli davranmıştım ve sonra artık bu sorunu yaşamıyordum ve o zaman istediğim zaman gönderi paylaşabiliyordum." diye ekledi. 

Lowri şimdi 23 yaşında ve iki yıldır kiliseye gitmedi. 18 yaşına gelene kadar ailesiyle Pazar günleri iki kez giderdi ve farklı şeyler yaşamaya başladı.

Genç kadın,  “Oraya gerçekten sığmadım. Daha gençken, erkekler kadar kızlardan da hoşlandığımı biliyordum ve onlarla aynı olmadığımı biliyordum çünkü çok farklı düşünüyordum. Yani çok katı bir yetiştirilme tarzım vardı ama 18 yaşıma geldiğimde kendi işimi yaptım. Evden çıkabildiğimde gerçek hayatın nasıl olduğunu deneyimleyebildim ve hoşuma gitti.”

Onlyfans hesabını öğrenen dindar ailesi tarafından evlatlıktan reddedildi - Resim : 2

TİKTOK HAYRANLARI ONLYFANS'A GİRMESİNİ İSTEDİ

Çocukken şarkıcı olmak istiyordu daha sonra büyüyünce gözünü hukuk alanında bir kariyere dikti. Ancak yarım milyondan fazla takipçisi olan bir TikTok takipçisi oluşturduktan sonra daha riskli bir girişime karar verdi. Bazı hayranları ondan bir OnlyFans başlatmasını istedi ve sonunda yaptı, ancak bunu doğru bir şekilde değerlendirmesi 12 ay sürdü. 18 aydır çalışıyor ve şimdi sektördeki en büyük isimlerden bazılarıyla işbirliği yapıyor.

Lowri, ailesinden geri çevrilmesine ve çevrimiçi troller tarafından hedef alınmasına rağmen yaptığı seçimlerden pişmanlık duymuyor. Sözlerini şöyle bitirdi: "Bu beni pek rahatsız etmiyor çünkü birini görünüşüne veya kariyerine göre yargılıyorsan, zaten iyi bir insan değilsin, bu yüzden o insanlar artık benim için önemli değil."