İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine 'değişim' dedi: Mesele İstanbul'dan ibaret değil

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi. İmamoğlu, yaptığı konuşmada 'değişim' vurgusu yaparken, "Parti içindeki münazaralarımız, konuşmalarımız bittikten sonra elbette tam olarak ne arzu ettiğimizi, neyi istediğimizi kamuoyuyla paylaşırız. Mesele İstanbul'dan da ibaret değil" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine 'değişim' dedi: Mesele İstanbul'dan ibaret değil

Ekrem İmamoğlu, 29 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Azerbaycan Bakü'de düzenlenen Dünya Taekwondo Şampiyonası'nda, 3 altın, 2 bronz olmak üzere toplam 5 madalya kazanan İBB Spor Kulübü sporcuları ile bir araya geldi.

"AKLINIZA GELEN HERKESLE O GÜNDEN BUGÜNE GÖRÜŞTÜM"

Partisindeki yöneticilerle olan görüşmeleri sorulan Ekrem İmamoğlu, “Sadece Özgür Özel değil, Engin Altay, Engin Özkoç… Partide, Selin Sayek Hanım, partide aklınıza gelen herkesle o günden bugüne görüştüm. Hala da görüşüyorum. Dün bile görüştüğüm partinin yöneticileri var. Sadece merkez yöneticileri değil, il yöneticileri, il başkanları, milletvekilleri, parti meclis üyeleri var. Zaten görüşüyordum, şimdi daha yoğun görüşüyorum” dedi.

“AMA MESELE İSTANBUL’DAN DA İBARET DEĞİL”

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada değişim vurgusu yapılan İmamoğlu’na 'Değişimden kastınız nedir?' diye de soruldu. İmamoğlu, "Çok geniş bir çerçevesi var. Parti içindeki münazaralarımız, konuşmalarımız bittikten sonra elbette tam olarak ne arzu ettiğimizi, neyi istediğimizi kamuoyuyla paylaşırız. Genel Başkanımız İstanbul'u da düşüneceğiz, Ankara'yı da düşüneceğiz, Türkiye'yi de düşüneceğiz, geleceği de düşüneceğiz. Her türlü düşünülmek zorundayız. O da bizim de zaten asla ıskalamadığımız bir noktasıdır İstanbul… Ama mesele İstanbul'dan da ibaret değil" dedi.