İbo Show'un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu!

9 yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un merakla beklenen 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları yayınlanacak yeni bölümde; Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ seyircileri coşturacak.

İbo Show'un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu!

Star'da yayınlanmaya başlayan İbo Show, beşinci bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show, cumartesi günü yayınlanacak. Yeni bölümün konukları ise Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ konuk olacak.

Eğlence dolu gece
Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show'da, eğlence dolu bir cumartesi gecesi yaşanacak.

İbo Show'un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 1

Son bölüme gonca vuslateri damga vurdu

İbo Show’un yayınlanan son bölümüne  Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen, Arif Susam ve Gonca Vuslateri, konuk oldu. Kısa bir süre önce ünlü şarkıcı Hakan Altun ile aşk yaşamaya başlayan Gonca Vuslateri’nin tarzındaki değişim çok konuşuldu.
 
İbo Show yeni bölüm konukları
Kahkaha ve eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, keyifli dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer alan; Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ unutulmaz bir geceye imza atacak.

İbo Show yeni bölüm ne zaman?

İbo Show her Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak. Bu hafta 21 Kasım 2020 Cumartesi akşamı da saat 20:00’de başlayacak.