İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'e düğünde ne takacak?

İbrahim Büyükak Etiler'de bir restoran çıkışı kameralara takıldı.

İbrahim Büyükak Etiler'de bir restoran çıkışı kameralara takıldı. Ünlü komedyen bebeği Aslan'ın dijital dizisi "İlginç Bazı Olaylar'da rol aldığını anlattı. İbrahim Büyükak, bu yaz Demet Özdemir'le nikah masasına oturmayı planlayan Oğuzhan Koç'la ilgili espri yaptı. 

Büyükak, bir gün sonra bu kez Oğuzhan Koç'la aynı restoran çıkışı görüntülendi. İkiliye, Üç Adam grubundaki arkadaşları Eser Yenenler'in uzun zamandır yanlarında görülmediği hatırlatıldı. Pandemide büyüyen bir dijital pazarlama markasının yüzü olan Büyükak ve Oğuzhan Koç, Binnur Kaya'yla Youtube'ta yayınlanacak mini bir dizi çektiklerini anlattı. 

12 günde, 10 konser verdiğini anlatan Koç, bu kış ilk kez memleketi Erzican'da da sahne aldığını belirtti. Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak'ın takı konusundaki açıklamasını duyunca altın fiyatlarının arttığına dikkat çekti.

Koç, henüz sevgilisi Demet Özdemir'le nikah tarihini belirlemediklerini açıkladı. Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in Zekeriyaköy'de 40 bin TL'ye ev kiralayacakları ve evi dekore etmesi için de bir mimarla 300 bin TL'ye anlaştıkları iddia edilmişti.