İbrahim Büyükak, Eser Yenenler'le ilgili yoruma sinirlendi

Oğuzhan Koç’la akşam yemeğinde bir araya gelen İbrahim Büyükak, 2. kez baba olmaya hazırlanan yakın dostu Eser Yenenler’le ilgili hangi yorumu duyunca sinirlendi?

İbrahim Büyükak ile Oğuzhan Koç, Etiler’de bir et restoranının önünde “Magazin Hattı” kamerasına takıldı.

Bir yıl önce evlenen “Üç Adam” grubundan Eser Yenenler sosyal medya sayfasından ikinci kez baba olacağını duyurdu ve paylaştığı fotoğrafın altına “Kuzey ile anlamlandırdığımız hayatımız artık daha anlamlı hale geliyor. Kuzey emmi abi oluyor” esprisini yazdı. Ünlü komedyenin eşi Berfu Yenenler de “Eveeeet artık güzel haberi size de verme vaktimiz geldi. Kuzey’e kardeş geliyor” mesajını paylaştı.

Büyükak ile Koç, Eser Yenenler’in ikinci bebek haberini kendilerine daha önce açıkladığını anlattı. İki yıldır terapist Nurdan Beşenler’le evli olan İbrahim Büyükak, Eser Yenenler’in kendisine de çocuk tavsiyesinde bulunduğunu söyledi.

İbrahim Büyükak, Acun Ilıcalı’nın yeni açacağı dijital platform için Beyazıt Öztürk’le beraber yapacağı program hakkında da bilgi verdi. Büyükak, yakın dostu Eser Yenenler’le ilgili sosyal medyada yapılan yorumu duyunca ise gerildi.