İbrahim Tatlıses 21 yaşındaki genç kadınla aşk mı yaşıyor? Profildeki "İ" harfi dikkat çekmişti, yanıt geldi

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in 21 yaşındaki Berka Gül ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Profildeki "İ" harfi iddiaları daha da güçlendirmişti. Tatlıses cephesinden yanıt geldi.

İbrahim Tatlıses 21 yaşındaki genç kadınla aşk mı yaşıyor? Profildeki "İ" harfi dikkat çekmişti, yanıt geldi

Geçtiğimiz günlerde kaza geçirerek sevenlerini korkutan İbrahim Tatlıses'in kaza sonrası görüntü alınmaması için çarşaf çekilmişti. Ortaya atılan bir iddiaya göre araçta genç sevgilisinin olduğu, bu nedenle çarşaf çekildiği söylenmişti. Ünlü şarkıcının asistanından aşk iddialarına yanıt geldi. 21 yaşındaki Berka Gül isimli kadının profilindeki "İ" harfi dikkat çekmişti.

İbrahim Tatlıses cephesinden iddialara yanıt geldi

İbrahim Tatlıses'in asistanı Şule Yazar, magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasının ardından Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayınına bağlanarak aşk iddiasını yalanladı. Genç kadın hakkında konuşan Yazar, "Berka, İbrahim Tatlıses'in sevgilisi değil asistanı. Yemek yemesinde yardımcı oluyor… Benim yerime onu görevlendirmiştik. Berka çok genç bir kız, hukuk öğrencisi, böyle anılması çok doğru değil. Her İbrahim Bey'in yanında görünen kadın sevgilisi gibi anılması hepimizi rahatsız ediyor" dedi.

İbrahim Tatlıses 21 yaşındaki genç kadınla aşk mı yaşıyor? Profildeki "İ" harfi dikkat çekmişti, yanıt geldi - Resim : 1

İbrahim Tatlıses son olarak 43 yaş küçük sevgilisiyle yakalanmıştı

Son olarak kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşayan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum" dedi. Evliliğe bir kez daha yeşil ışık yakan 70 yaşındaki Tatlıses'in 21 yaşındaki Berka Gül isimli asistanıyla aşk yaşadığı ileri sürüldü.

Profiline "İ" harfi eklemesiyle dikkat çekmişti

Geçtiğimiz günlerde kaza geçiren Tatlıses'in aracında olduğu ileri sürülen 21 yaşındaki Berka Gül'ün Instagram profiline "İ" harfi ile kalp emojisi koyması da kafaları karıştırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikilinin evlenecekleri de konuşulanlar arasındaydı.

İbrahim Tatlıses 21 yaşındaki genç kadınla aşk mı yaşıyor? Profildeki "İ" harfi dikkat çekmişti, yanıt geldi - Resim : 2