İbrahim Tatlıses, "Gerçek yüzünü göstereceğim" dediği Fakıbaba'nın videosunu paylaştı

AK Parti üyeliğinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında "Gerçek yüzünü göstereceğim" diyen İbrahim Tatlıses, video paylaştı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın milletvekilliğinden ve partisinden istifa etmesi büyük ses getirdi. İbrahim Tatlıses, video paylaşacağını söylemiş, Fakıbaba da cevap vermişti. Tatlıses 39 saniyelik bir video yayınladı.

İbrahim Tatlıses "Gerçek yüzünü göstereceğim" demişti

Geçmiş dönemlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı da olan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako'nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım yarın bizi takip edin" ifadelerine yer verdi.

Fakıbaba açıklamasını istemişti

Onur Akay Medya’dan Mustafa Barış Durak ile görüşen Ahmet Eşref Fakıbaba, İbrahim Tatlıses'in ne açıklayacaksa bir an önce açıklamasını istedi.

" Üstü kalaylı altı vay vaylı"

Bu paylaşımın üzerinden yaklaşık bir hafta geçti. Tatlıses Fakıbaba'nın geçmiş yıllarda çekilen bir videosunu paylaştı. 2010 yılında Saadet Partisi'ne katıldığı gün çekilen videoda Fakıbaba, kalabalık bir grubun sloganları eşliğinde teşekkür konuşması yapıyor. Tatlıses videoyu paylaşıp şu notu yazdı: "AK Parti - Saadet - Partisi - İYİ PARTİ şimdi sıra CHP'de Galiba. Bütün partilerle de gurur duyuyorsun. Üstü kalaylı Altı Vay Vaylı TenekeFako"

"Ben bu filmi daha önce seyretmiştim"

Tatlıses geçtiğimiz günlerde de İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Fakıbaba'ya rozet taktığı görüntülerini paylaşıp, "Ben bu filmi daha önce seyretmiştim. Bakalım daha kaç kez seyredeceğiz? Sarılmam, öpüşmem dediğin halde bu küfürleri ve yeminleri ettikten sonra grupta gidip elini kaldırarak, sarılıp öpüşerek, kendisi ile yan yana verdiğin görüntüleri her seferinde aileni katarak ettiğin küfür ve yeminlerini Şanlıurfa halkına ve kamu oyuna açıkla" ifadelerini kullanmıştı.