İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet yine karşı karşıya... Söz düellosu sürüyor

Geçen hafta geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses neden bir kez daha karşı karşıya geldi?

İbrahim Tatlıses’in geçen hafta Bodrum’da geçirdiği trafik kazası çocukları Ahmet, İdo, Dilan ve Melek Zübeyde’yi bir araya getirmişti. Ahmet Tatlıses akli melekelerinin yerinde olmadığını iddia ederek mallarına şerh koydurduğu babasının kaza geçirdiğini öğrenir öğrenmez soluğu olay yerinde almış ve ünlü sanatçı araçta yaşam mücadelesi verirken kurtarma çalışmalarında görev almıştı. Bir ara canını riske atarak aracın içine de giren Tatlıses, babası hastaneye yattıktan sonra doktorlardan bilgi alıp evinin yolunu tutmuştu. Ayağındaki kırıkla akşam Bodrum’da sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, yoldan geçen bir sürücüden aldığı yangın tüpüyle kendisini yanmaktan kurtaran oğlu İdo başta olmak üzere çocuklarına ve gelini Yasemin Şefkatli’ye tek tek teşekkür etti. 70 yaşındaki sanatçı bir tek oğlu Ahmet’in adını anmadı. İbrahim Tatlıses bu hafta ise oğlu Ahmet’le yaşadığı karşılıklı söz düellosuyla gündemdeydi. Ünlü sanatçı neden oğlu Ahmet’in adını sahnede anmadığı sorusuna “Artist geldi, şovunu yaptı gitti” yanıtını verdi. Bu durum baba oğlu bir kez daha karşı karşıya getirdi. 

Ahmet Tatlıses babasının sözlerine çok bozuldu ve şu yazılı açıklamayı yaptı:

“Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum; ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil… yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten... Çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz… verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla...” Ahmet Tatlıses geçen günlerde de babasına Mahsun Kırmızıgül’ün “Yıkılmadım Ayaktayım” şarkısıyla gönderme yapmıştı. İbrahim Tatlıses’in büyük oğlu Ahmet ve hakkında kullandığı “Büyücü ve karayılan” sözlerinden dolayı kendisini savcılığa şikayet eden ilk eşi Adalet Durak’a olan öfkesi geçmedi. Kazada yaralanan ayaklarının görüntüsünü paylaşan ünlü sanatçı son yayınladığı mesajında “Ziyaret günümüz kapanmıştır, adam gününde gerek, aradan bir hafta geçmiş.. Ee bana ne? Ben yaptıklarımın karşılığını kazadan çıkarak aldım... Gerisini sizler düşünün... Şükürler olsun rabbime...” Sözlerini kullandı.