İbrahim Tatlıses, miras yüzünden küsen kızı Dilan'ın gönlünü aldı

Geçen yıl miras meselesi yüzünden arasının bozulduğu babası İbrahim Tatlıses’le barışan Dilan Çıtak Tatlıses, konuyla ilgili soruya ne yanıt verdi?

Dilan Çıtak Tatlıses, nişanlısı Levent Dörter ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Tatlıses bir mağazadan alışveriş yaparken Dörtler, dışarıda onu bekledi. Ünlü şarkıcı, çıkışta mağazada kıyafet değişimi yaptığını söyledi.

Geçen yıl Dilan Çıtak Tatlıses ile babası İbrahim Tatlıses arasında miras yüzünden gerilim yaşanmıştı. İbrahim Tatlıses bütün çocuklarına birer ev verirken Dilan Çıtak Tatlıses’e olan sözünü tutmamıştı. Çok incinen Dilan Çıtak Tatlıses de kameralar önünde isyan etmişti.

Aradan aylar geçti, baba kızın arasındaki buzlar eridi. İbrahim Tatlıses, geçen hafta kızının Nişantaşı’ndaki evine ziyarete gitti. Dilan Çıtak Tatlıses bu anın fotoğrafını sosyal medya sayfasından “Evime hoşgeldiniz babacığım” notuyla paylaştı.

Dilan Çıtak Tatlıses babasıyla ilgili konuşmak istemedi ve “Lev” diye hitap ettiği sevgilisi Levent Dörter ile bir alışveriş merkezine giriş yaptı. Öte yandan Dilan Çıtak Tatlıses ile İbrahim Tatlıses’in sevgilisi Gülçin Karakaya’nın arasından da su sızmıyor. Karakaya sık sık Tatlıses’in Nişantaşı’nda işlettiği güzellik merkezine gidiyor.