İbrahim Tatlıses'in duygusal anları! Eski gelini Ceylan'ın söylediği şarkıyı duyunca kendine hakim olamadı

İbrahim Tatlıses eski gelini olan Ceylan’ın sahnesine davet edildi. Ceylan sahnesinde 'Birileri Kandırmış' şarkısı seslendirirken Tatlıses zor anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan ünlü şarkıcının o anları Ceylan tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Yıllar önce uğradığı silahlı saldırının ardından ölümden dönen İbrahim Tatlıses 12 yıl müzik hayatına ara vermişti. Olumlu ilerleyen tedavi süreçleri devam ederken ünlü şarkıcı ekranlarda ve sahnelerde hayranlarıyla buluşmaya başladı.  

Yaşadığı zor günlerin ardından duygusallığıyla adından sık sık söz ettiren Tatlıses, zaman zaman sunduğu İbo Show'la, konserlerinde ve konuk olarak katıldığı sahnelerde gözyaşlarını tutamıyor. Son olarak Tatlıses, eski gelini olan ve müzik hayatında önemli katkısı olan türkücü Ceylan'ın sahnesine davet edildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Burada "Birileri Kandırmış" şarkısını seslendiren Ceylan, davetlilerden büyük beğeni topladı. Öte yandan sahnede oturan İbrahim Tatlıses ise şarkı sırasında duygusal anlar yaşadı. Bir süre sonra gözyaşlarını tutamayan İmparator, Ceylan'a bakıp ağlamaya başladı. O anlar, türkücü tarafından sosyal medya hesabında paylaşıldı.