İbrahim Tatlıses'in geçirdiği kazayla ilgili şok detay! Kanında alkol çıktı

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses dün çok feci bir kaza geçirmişti. Kaza ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Çıkan raporda dikkat çeken alkol detayı pek çok soruya cevap olacak.

İbrahim Tatlıses'in geçirdiği kazayla ilgili şok detay! Kanında alkol çıktı

"İmparator" lakaplı İbrahim Tatlıses, dün Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde geçirdiği kaza ile resmen ölümden döndü. Araç içine sıkışan Tatlıses'in ayağında iki kırık çıktı. Hastaneye kaldırılan Tatlıses, akşam konserini iptal etmeyip sevenleriyle buluştu. Kazanın detaylarını anlatan ünlü şarkıcı sevenlerini üzdü. Kazayla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Kamyonet şoförünün kanında alkol çıktı. 

Kamyonet şoförünün kanında alkol çıktı

Sabah'ta yer alan habere göre; kamyonetin şoförü şüpheli G. G.'nin ifadesinde, 12 yıl önce Konya'dan Bodrum'a geldiğini, babasına ait hurdacıda şoför olarak çalıştığını, kaza günü Ortakent bölgesine iş için gittiği sırada zeminin ıslak olması ve fren yapması sebebiyle arabasının kaydığını, olayda herhangi bir kusurunun olmadığını söyledi ancak şüphelinin kanında 0.10 etonol tespit edildi.G.G.'nin kaza saati ile kan örneği alma saati göz önünde bulundurularak yasal sınırın altında olduğu değerlendirmesi yapıldı.

İbrahim Tatlıses'in geçirdiği kazayla ilgili şok detay! Kanında alkol çıktı - Resim : 1

İbrahim Tatlıses'in geçirdiği kazayla ilgili şok detay! Kanında alkol çıktı - Resim : 2