Icardi’nin son hali korkuttu! Wanda Nara, Icardi’nin gözünü makyajla kapattı… Sosyal medya hesabından paylaştı

Süper Lig’de Fenerbahçe derbisinde gözüne darbe alan yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin moraran gözünü eşi Wanda Nara makyajla kapattı. Derbi sonrası gözü moraran golcü oyuncunun son halini paylaşan Wanda Nara gerçekleri gözler önüne serdi.

Golsüz eşitlikle sona eren Fenerbahçe derbisi sonrası gözü moraran Mauro Icardi'nin bu morarıklığını geçirmek için makyaj yöntemine başvuran Wanda Nara, çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Icardi’nin gözündeki morluk dikkat çekerken; Wanda Nara paylaştığı video ile Icardi’nin gözündeki morluğu gözler önüne serdi.

GALATASARAY ‘UTANIYORUZ’ PAYLAŞIMI YAPMIŞTI

Galatasaray, Fenerbahçe ile oynanan Süper Lig maçında 0-0 berabere kaldığı karşılaşmada Icardi’nin yaşadığı pozisyon için sosyal medya hesabından ‘Utanıyoruz’ paylaşımı yapmıştı.

Sarı-Kırmızılılar Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin gözünün morardığı fotoğrafı paylaşarak; “Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz! Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle” ifadelerini kullanmıştı.

Icardi’nin son hali korkuttu! Wanda Nara, Icardi’nin gözünü makyajla kapattı… Sosyal medya hesabından paylaştı - Resim : 1