İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan 15 Temmuz paylaşımı: Teröristlerle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü kapsamında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yerlikaya, "15 Temmuz'da şehadete eren 253 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. 2 bin 739 kahraman gazimize sağlık ve afiyet diliyorum. Hainlerle, teröristlerle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan 15 Temmuz paylaşımı: Teröristlerle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından 15 Temmuz günü, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edilmişti. Bu kapsamda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümüne ilişkin olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, "Cennet Vatan" belgeselinin tanıtım filminin fragmanına yer verdi.

“HAİNLERLE, TERÖRİSTLERLE MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK”

Belgeselin tamamının yarın bakanlığın sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını bildiren Yerlikaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Onlar,  Türkiye Yüzyılı'nın Kahramanları'ydı. 15Temmuz'da Gölbaşı Özel Harekât Başkanlığımızda istiklalimize, irademize ve vatanımıza kasteden hainlerin karanlık tertiplerine karşı canlarını siper eden 51 cesur yüreğimiz şehit oldu. O kahramanlarımızdan biri de, bu 'Cennet Vatan' ilelebet yaşasın diye tüm sevdiklerini ardında bırakan Cennet Yiğit'ti. Aziz hatıraları hiçbir zaman unutulmayacak. 15 Temmuz'da şehadete eren 253 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Makamları ali olsun. 2 bin 739 kahraman gazimize sağlık ve afiyet diliyorum. Hainlerle, teröristlerle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek."