İçtiğin kahve kişilik özelliğini belirliyor! Sade kahve, Cappuccino, Espresso, Latte! Hangi kahveyi tercih ediyorsun? Kahveni seç kişiliğini ortaya çıkar!

Günlük hayatınızda en çok hangi kahveyi tüketiyorsunuz? Kimisi nereye giderse gitsin her yerde aynı kahveyi içerken, kimisi de farklı lezzetler tadarak damak lezzetine yatkın olan kahveyi bulmaya çalışıyor. Peki siz en çok Sade kahve, Cappuccino, Espresso ve Latte'den en çok hangisini tercih ediyorsunuz? Tercih ettiğiniz sade, aromalı, sert ve yumuşak kahveler kişiliğinizi tespit ediyor. İşte, karakterinizi ortaya çıkarak olan kahve kişilik testi...

SADE KAHVE

Eğer 'kahve sade olur, aroma da neymiş! Kahve çekirdeğinin tadını hissetmek gerek' diyorsanız ve gümlük hayatınızda daha çok sade kahve tüketiyorsanız siz tam bir eski kafalısınız. Eski kafalıdan kasıt, zamanında büyük büyük büyük babalarımız, ananelerimiz gibi oldukça sabırlı ve verimlisiniz. Bunların yanı sıra siz azimli, zekâ odaklı, kararlı, kendi kendine yeterli birisiniz. Hiç menfaatçilikten anlamazsınız. Her şey neyse odur. Genelde tartışmalardan kaçmak istiyorsunuz ama bazen gelip sizi buluyor. Bunun sebebi de genelde kontrolcü bir insan olmanızdan kaynaklanıyor. Sizi ikna etmek de oldukça zorlaşıyor. İstemediğiniz bir şeyi yapmak için zorlanmaya hiç gelemiyorsunuz. Aslında sizi herkes dışa dönük sanıyor fakat karamsarsınız. Siz, her daim ilerlemek için planlara sahipsiniz.