İhanete uğradığını düşünen kadın kocasına vahşeti yaşattı! Ağzıyla cinsel organını ısırıp kopardı

Kenya’da kocası tarafından aldatıldığını zanneden kadının ihanet duygusuyla yaptığı hareket şoke etti. Öfkeli kadın Grace Oyaro kocasının kendisini aldattığını düşünerek Kocasını cinsel organını ısırarak koparttı.

İhanete uğradığını düşünen kadın kocasına vahşeti yaşattı! Ağzıyla cinsel organını ısırıp kopardı

Kenya’da yaşayan Eliud Kepha Onuko ve Grace Oyaro çifti yaşadığı olayla dünya basınında geniş bir yankı uyandırdı. Grace Oyaro Eliud Kepha Onuko’nun kendisini aldattığını düşünerek kocasıyla yüzleşmek isteyince olanlar oldu. Kenya’nın Kisii kentindeki evlerinde ikili arasında başlayan tartışma bir anda hararetlendi. Kocasının reddetmesine rağmen kendisini aldattığından şüphelenen kadın bir anda adam saldırdı. O anlarda kocasının cinsel organını ısırarak kopartan kadın tutuklandı.
 

BİRBİRLERİYLE TEMASA GEÇMEYECEKLER

Mahkemeye çıkartılan Oyaro hakkındaki tüm suçlamaları reddederek kefaletle serbest bırakılmasını istedi. Ancak kocası ise potansiyel olarak tekrar saldırma ihtimali olduğunun altını çizerek cezasının devam etmesine karar verilmesini talep etti.

35 yaşındaki Oyaro, 50.000 Kenya şilini (yaklaşık 7 bin 545 TL) ödenerek serbest bırakıldı. Yerel Kenya gazetesi The Star, savcı Hilary Kaino'nun, ikilinin ev içi bir ilişki içinde olmaları nedeniyle birbirleriyle temasa geçmemeleri koşuluyla tahvil şartlarını kabul ettiğini bildirdi.